Eon felhívása!

Áramszünet

Folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültségmentesítése.
2016. március 16-án 08:00 órától-12:00 óráig
Szakoly:
Mihálydi u. 23-tól végig és a 26-tói végig,
Fenyves u. teljes,
Galamb u. teljes,
Gábor Á. u. 1-tői a 35-ig és a 2-tői az 50-ig,
Árok u. teljes
fogyasztási helyeken

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését! A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: www.eon.hu
A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.0N-nal megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Ezzel kapcsolatos bejelentéseit az alábbi helyileg illetékes régió telefonszámán várjuk.

Debreceni régióközpont: 06-52-512-201
Nyíregyházi régióközpont: 06-42-523-131
Szolnoki régióközpont: 06-56-506-131


Gallyazási felhívás

Kérjük az Ingatlantulajdonosokat,
-kezelőket és -használókat, hogy gondoskodjanak az ingatlanjaikat érintő, azokon áthaladó vezetékeket elérő vagy megközelítő fák és növényzet metszéséről, illetve eltávolításáról!
Miért fordulunk Önhöz?
– Mert a vezeték az ön tulajdonában álló ingatlant érinti, keresztezi.
– Mert a vezetéket az előírt távolságon belül megközelítő fák, növények vagy ezek ágainak visszavágása során szem előtt tudja tartani saját kertészeti, esztétikai szempontjait is.
– Mert a vezetéket meghatározott távolságon belül érintő, megközelítő fák, növények élet és balesetveszélyt, valamint áramszüneteket, feszültségingadozásokat okozhatnak.

A vezetékek biztonsági övezetének terjedelmére vonatkozó előírásokat a 2/2013. (1.22.) NGM rendelet tartalmazza.
Biztonság mindenekelőtt!

Kérjük, hogy előzetesen jelentse be a munkavégzés tervezett időpontját az áramhálózati társaságnál, hogy az érintett vezetékszakaszokat a munka megkezdése előtt feszültségmentesíthessük!
A bejelentés elmulasztásából és a feszültségmentesítés elmaradásából adódó esetleges balesetekért, károkért nem vállalunk felelősséget!

A bejelentést a következő telefonszámokon teheti meg:
Debreceni régióközpont: 06-52-512-201
Nyíregyházi régióközpont: 06-42-523-131
Szolnoki régióközpont: 06-56-506-131

Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen értesítésünkkel meghirdetett áramszünet és feszültségmentes állapot nem a biztonsági övezet tisztántartási munkák elvégzését szolgálja, ezért a fent meghirdetett időpont alatt ilyen munkálatokat ne végezzen!

Megosztás