Lomtalanítás!

Ezúton is értesítjük Önöket, hogy a Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft. Szakoly községben is megrendezi a tavaszi lomtalanítást.

A lomtalanítás ideje: 2013.május 13. (hétfő) a vegyes hulladék megszokott gyűjtési napján, azzal azonos időpontban.

Kérjük Önöket, hogy a lomokat az ingatlanuk elé, a saját hulladékgyűjtő edényeik mellé helyezzék ki, ahonnan a Társaság gépjárművei a vegyes hulladéknál megszokott időpontban szállítják el azt.

            A településük tisztaságára való tekintettel kérjük Önöket, a gyűjtési napon már ne helyezzenek ki lomokat, mivel azokról a területekről, ahonnan már elszállítottuk a feleslegessé vált dolgokat, nem áll módunkban ismét szállítani.

            A lomtalanítás alá tartozó alkalmi háztartási szilárd hulladék: nagyobb méretű darabos hulladék ( így pl. nagyobb háztartási eszköz, berendezési tárgy bútor, ágybetét stb.)

            Közterületeken az elszállítandó hulladékot úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, illetve ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Tilos veszélyes hulladékot a lomok közé kirakni, mivel az sok esetben nem azonosítható és csomagolóanyagok sérülése miatt mind a környezetre, mind az ember egészségére megnövekedett kockázatot jelent

lomtalanitas

Megosztás