Nyári diákmunka – tájékoztató

A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával 2016-ban, „Nyári diákmunka” elnevezéssel munkaerő-piaci programot indítanak.

A 2016. július 1. és 2016. augusztus 31. tartó programra
16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákok jelentkezhetnek

A támogatás előfeltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát.
Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a járási hivatal foglalkoztatási osztályára (nagykállói Munkaügyi Központ) befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásnak előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

A regisztrációt követően jelentkezni lehet a Petőfi Sándor Művelődési Ház dolgozóinál munkaidőben – hétfőtől-péntekig 8:00-18:00 óra között, vagy a Polgármesteri Hivatal 3. szobájában.

Megosztás