Tisztelt Gazdálkodók, Tisztelt Méhészek!

Többen jelezték felénk, hogy Méhész képzettséget szeretnének szerezni, miután az okmányirodák ellenőrzik a folytatott tevékenységekhez kapcsolódó végzettségek meglétét. Az okmányirodák tájékoztatása szerint a Méhészettel foglalkozó őstermelők, valamint a Méhészeti tevékenységet folytató egyéni vállalkozók számára szükséges a Méhész végzettség megléte, amennyiben nem foglalkoztat méhész végzettséggel rendelkező szakembert. A Méhész képzettség nem váltható ki más képzettséggel ( pl. Aranykalászos gazda, Mezőgazdasági technikus ).

Ebből kifolyólag terveink szerint ( megfelelő létszámú jelentkező esetén ), 2018. februárjában Méhész OKJ-s tanfolyamot indítunk. A képzés nagyjából 5-6 hónap időtartamú, heti 1-2 ( általában szombat-vasárnap ) napot vesz igénybe. A szakmai vizsga előreláthatólag 2018. nyarán lesz.

Részletekről érdeklődni irodánkban a 42/804-911 telefonszámon, valamint az iroda@amagroduo.hu e-mail címen lehet. Jelentkezési lapot személyesen irodánkban lehet kitölteni vagy honlapunkról
( www.amagroduo.hu ) illetve a mellékletből lehet letölteni és kitöltve e-mail-ben visszaküldeni.

Megosztás